KOM-ÉP FORGÁCS KFT.

kom-epkft@kom-epkft.hu            +36 (30) 990 3814

Tevékenységeink körébe tartozik többek között a tervezési és szakértési mérnöki feladatok ellátása is. Generál kivitelezőként egy ipari épület, lakás, ház kulcsrakész átadásán és elkészítésén túl, a Megrendelővel részt veszünk a tervezés fázisában is, amennyiben szükséges. Segítünk, hogy vágyait megfogalmazza, melyeknek tervezőnk műszaki tartalmat ad, és az adott érvényben lévő jogszabályokat betartva, terveket készít belőle.

Támpontot adunk Megrendelőinknek, hogy az építkezésekről és kivitelezésről szóló jogszabályokban és törvényekben el tudjon igazodni. Segítünk a legmegfelelőbb anyagok kiválasztásában, legyen szó burkolásról, Mapeies segédanyagokról, hőszigetelő rendszerekről, festékekről, vagy éppen, hogy milyen típusú nyílászárót válasszon.

Tervezőnk a Megrendelői igények felmérése után elkészíti az adott épület, lakás, ház terveit. A könnyű elképzelés végett látványtervek is készülnek. Ötletelések, változtatgatások után, miután a végleges változat megvan, engedélyeztetjük a terveket. Az építtető feladata a kivitelezéshez szükséges mindenfajta engedély és papír beszerzése, melyben természetesen segítünk. Ezután indulhat a kivitelezés.

 

Amennyiben bármilyen tervezéssel kapcsolatos kérdése merülne fel, éppen építtetni, terveztetni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy 06/30/990-38-14 telefonszámon.