KOM-ÉP FORGÁCS KFT.

kom-epkft@kom-epkft.hu            +36 (30) 990 3814

Kedvezményezett neve:

"KOM-ÉP Forgács" Építő és Kommunális Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A fejlesztés tárgya, célja:

Komplex vállalkozásfejlesztés  megvalósítása a  „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című, GINOP Plusz-1.2.1-21 kódszámú pályázati konstrukcióban nyertes projektben. 

 

Szerződött támogatás összege:

80 868 738 Ft

 

A projekt tartalmának részletes bemutatása:                                       

A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02214 azonosító számú projekt megvalósítása több irányból támogatja a vállalkozás technológiai felkészültséget, versenyképességet és erőforrás-hatékonyságot célzó fejlesztési elképzeléseinek megvalósítását.

A projekt fejlesztés helyszíne a cég 4220 Hajdúböszörmény, Baross Gábor tér 15. hrsz 6520/3. címen található bejegyzett telephelye.

A 4791'08 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem tevékenység fejlesztése során megvalósuló eszközbeszerzések  a termékértékesítés  logisztikai folyamatit támogatják. Az állványos polcrendszer üzembe helyezése az árukészlet raktározásában jelent előrelépést. Az adminisztrációs faladatok végrehajtásának hatékonyságát IT eszköz alkalmazása segíti elő. A telephelyen meglévő raktár épület átalakításra, szigetelésre is sor kerül mely elengedhetetlen az értékesített termékek minőségromlás nélküli tárolásában. A telephelyen a forgalom növekedésével járó igénybevétel fogadására parkoló és szilárd útburkolat infrastruktúra bővítésre is lehetőség nyílik, az árukészlet megóvására komplex vagyonvédelmi rendszer kerül kialakításra. A telephely áramellátásának meghatározó részét a projektben kiépítésre kerülő 17 kWp teljesítményű napelemes rendszer biztosítja a jövőben. A munkavállalók naprakész tudásának biztosítása érdekében szakmai képzések megvalósítása is a  része a projektnek. Az üzleti felhő szolgáltatás igénybevétele a cég termelési folyamatainak adminisztrációs feladatai tekintetében jelentős előrelépés, melyet üzleti szoftverrobot alkalmazás egészít ki.

A komplex fejlesztés megvalósítása a KOM-ÉP Forgács Kft. kapacitás bővítését és működési hatékonyság növekedését eredményezi. A beruházás biztosítja a cég munkavállalói részére a hosszú távú és biztos megélhetés lehetőségét, valamint az alkalmazotti létszám bővítésének alapjait is megteremti.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2023.08.31.

 

A projekt azonosító száma:

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02214