KOM-ÉP FORGÁCS KFT.

kom-epkft@kom-epkft.hu            +36 (30) 990 3814

 

Üdvözöljük Portálunkon!

 

Vállalkozásunkat (Kom-Ép Forgács Kft.) 1992 évben magánszemélyek közreműködésével alapítottuk betéti társaságként. Ekkor a fő tevékenységi körünk a szolgáltatás volt. Két éven belül teljes mértékben az építőiparé lett a főszerep, mely a mai napig húzó ágazata vállalkozásunknak. 2001 óta vállalkozásunk Korlátolt Felelősségű Társaságként működik, melynek székhelye Hajdúböszörmény, Avar utca 2/A szám alatt található. Működési területünk 2014. év végéig kizárólag az építőiparra korlátozódott Magyarország területén, jellemzően Hajdú-Bihar megyében.

 

 

2014 óta vállalkozásunk webáruházak működtetésével is foglalkozik, melyek közül elsőként a mapefutar.hu lett beindítva. Ez teljes mértékben felölelte a MAPEI által gyártott és forgalmazott összes terméket. A webáruház 2021 februárjában átalakult: a termékkínálat és a gyártók köre is sokkal szélesebb lett, valamint a platform neve is módosult: az oldal ezentúl mesterekfutara.hu-ként érhető el. Egyre több és több mesterséget látunk el segédanyagokkal, szerszámokkal és munkaruhával, a jövőben pedig további bővítéseket tervezünk, hogy egy olyan „online tüzépet” hozzunk létre, ahol mindenki megtalálja, amit keres.

 

 

2015 évben indítottuk a szinvarazs.hu   webáruházunkat, ahol a hőszigetelésen kívül megkezdtük különböző festékek és segédanyagaik forgalmazását.

 

 

Tevékenységeink körébe tartozik az építés, építőipari kivitelezés, generál kivitelezés, tervezési és szakértési mérnöki feladatok ellátása. További tevékenységünk lett az eltelt idő alatt, az ISOPAN szendvicspanel szerelése és forgalmazása, valamint a mapefutar.hu webáruház révén a Mapei anyagok forgalmazása, és az országot lefedő kiszállítása, a szinvarazs.hu webáruház révén a Baumit, Rockwool, Austrotherm, Akzo Nobel, Tikkurila, és egyéb festő és segédanyagok forgalmazása és az egész országot lefedő kiszállítása.

Kivitelezési, generál kivitelezési tevékenységeink alkalmával többször bonyolítottunk különböző pályázatos munka kulcsrakész átadását, illetve annak minden szükséges dokumentációval történő elszámolását. Kivitelezéseink során családi házak és többlakásos társas és sorházi lakások építését, valamint felújítását végezzük.

Természetesen a lakóépületeken kívül ipari, kereskedelmi, és mezőgazdasági építmények tervezése és kivitelezése, valamint felújítása is tevékenységeink körébe tartozik.

Vállalkozásunk az általunk megtervezett és felépített lakóépületek értékesítésével is foglalkozik.

Gazdasági társaságunk fő célja, hogy az építőipar bármely területéről érkező megrendelőinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, mind a kivitelezés és az ISOPAN szendvicspanelek forgalmazásával, annak beépítésével, valamint a mapefutar.hu és szinvarazs.hu webáruházakon keresztül. A vevői elégedettség folyamatos erősítése mellett, piaci pozíciónkat növeljük, erősítsük. Ebből kifolyólag az eltelt évek során stabil gazdasági hátérrel rendelkező, jól működő társasággá váltunk.

Működésünk során korrekt alapokon működő kapcsolatrendszert alakítottunk ki környezetünkkel, megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal és beszállítóinkkal. Beláttuk, hogy vállalkozásunk fejlődése érdekében folyamatosan alkalmazkodnunk kell a piaci elvárásokhoz, a változó gazdasági körülményekhez, és a mára hiper gyorsasággal fejlődő informatikához.

Vállalkozásunk struktúráját, felépítését folyamatosan formáljuk, működését javítjuk, illetve igyekszünk az elért piaci pozíciónkat megtartani, illetve ahol lehet javítani, bővíteni és kapcsolatainkat szélesíteni.

A munkánk során mindig nagy figyelmet fordítottunk az építőiparban megjelenő új technológiák bevezetésére, (elsajátítására), az eszköz és gépparkunk folyamatos fiatalítására, bővítésére.

Ezen tényezőknek köszönhetően jutottunk egyre nagyobb építőipari kihívások elé, vehettünk részt olyan beruházásokban, amelyek segíthettek a kezdeti 2-3 családi ház éves építőipari generál kivitelezésünket évi 20-30 lakás kulcsrakész átadásához eljuttatni.

Természetesen a folyamatos fejlődés állandó mozgatórugója munkánknak, ezért is tervezi a Kom-Ép Forgács Kft., hogy egyre több ipari szolgáltató és közbeszerzési beruházásban is részt vesz.