KOM-ÉP FORGÁCS KFT.

kom-epkft@kom-epkft.hu            +36 (30) 990 3814

 

ISOPAN szendvicspanelek

Cégünk ISOPAN szendvicspanelek hivatalos forgalmazója régiónknak. A panelek forgalmazásával 2006 óta foglalkozunk. Ez alatt az idő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert.

ISOPAN véd és szigetel!

Az ISOPAN 1976-ban alakult es 1988-ban vált a Manni Group tagjává. Attól a perctől kezdve elköteleztük magunkat a Group filozófiájának adoptálása mellett, amelyet a cég képes volt egy folyamatos sikerre alakítani a piacon. A Csoporton belüli minden cég célkitűzése a vásárlók teljes elégedettsége, akik a fő nyereséget jelentik a társaságnak. Hasonlóképpen maximum figyelmet fordítunk az emberi találékonyságnak amelybe folyamatosan befektetünk. Az ISOPAN ehhez adja hozzá az új technológiák alapos ismeretét, és a felhasználás legjobb módjait, és így e tekintetben a szakértelem megtestesítőjévé vált. Pillanatnyilag az ISOPAN növeli a technikai megoldások értékét, amely így biztosítékot jelent a vásárlók számára a garantált minőségre a legszigorúbb nemzetközi bizonyítványoknak is megfelelve. 

 


ISOPAN : Befektetünk a technológiába, hogy megalkossuk a jövőt


Az ISOPAN specialitása a magas izotermikus tényezővel rendelkező, fém felhasználásával készült tető illetve fal szigetelő panelek gyártása és forgalmazása. A termékválaszték tartalmazza többek közt az összeszereléshez szükséges kellékeket, fémszerkezeteket, valamint az esővíz összegyűjtéséhez, áttetsző hullámpaneleket, ablakokat illetve rögzített vagy elektromos tetőablakokat.

Az ISOPAN által gyártott szigetelő anyagok eleget tesznek a legmagasabb minőségi előírásoknak. Ma ez jelenti a termelési filozófiát, amely maximális figyelmet fordít a technológiai fejlesztésekre. Igyekszünk a legkorszerűbb megoldást ajánlani a legigényesebb modern módszerek követelményeinek, legyen az köz- vagy ipari épület.

Az ISOPAN panelek egy folyamatos eljárás során készülnek, amelyek gondoskodnak az egységességről és az állandó minőségről, amely ellenőrizve van egy haladó ellenőrző berendezés által.

 

ISOPAN SZENDVICSPANELLEL KÉSZÜLT ÉPÜLETEINK

 

 

 

 

Falpanel típusok

 

Isobox 1000

A fali panel a legkülönbözőbb felhasználási célok kielégítésére lett tervezve, karakterizálva a szimmetriája által, amelyet a szabályos bordázat ad és így egy érdekes esztétikus hatást kelt. Különböző vastagságban, és töltettel elérhető és ötvözi a gazdaságosság a praktikusság és a funkcionalitás tulajdonságait.

 

Isorighe 1000

A panel fali használatra lett tervezve. A szimmetrikus és a mikro-hullámos felületének megalkotásával a megnövekedett igényt igyekeztek kielégíteni az esztétikus megjelenésű külső falakra és belső válaszfalakra. Ez egy lehetséges megoldást képez, amely egyesíti a gazdaságosságot a praktikussággal és a funkcionalitással.

 

Isopiano 1000 

A fali használatra tervezett panel sajátosságát a részek szimmetriája és a két felület tökéletes simasága adja. Belső válaszfalak, és külső falak kivitelezésének legmagasabb építészeti illetve esztétikai követelményeinek kielégítésére lett előállítva.

 

Isofrigo 1000  

Az önálló szigetelt fém panel nagyon sokoldalú és könnyű beilleszteni. A hőszigetelőként nyújtott kiemelkedően magas teljesítménye valamint az illesztési és rögzítési rendszerének a kiváló minősége teszi ezt a panelt különösen megfelelővé falak , mennyezetek, védőburkolatok kivitelezésére valamint hűtőkamrákban, konzerváló termekben és ellenörzött hőmérsékletű helyiségekben való alkalmazásra.

 

Isofire Wall 1000

A panel fali használatra lett tervezve. Sajátosságát az ásványi rostokból készült belső mag adja, amely gondoskodik a termék éghetetlenségéről mindemellett kitűnő hőszigetelést szolgáltat. A továbbfejlesztett tűzmegelőzési megoldások iránti igény kielégítésére lett kifejlesztve valamint válaszfalak építésére is alkalmas.

 

Isofire wall – Fono

Az Fono panel a modern hangszigetelő megoldások iránti növekvő igény kielégítésére lett megalkotva, továbbra is biztosítva a termék tűzállóságát. Az Isofire wall fono fali védőburkolatnak készült.

 

 

 

Tető panel típusok

 

 

ISOTEGO 1000

A panel nyeregtetős alkalmazásra lett tervezve. A nagyon jó érték teszi kiválóvá, amely kihasználható az egészhez ha a várható használati szabályok nem túl szigorúak. A termék meglepő esztétikai jellemzőket, és tökéletes megbízhatóságot ajánl szilárdságban. A használati lehetőség csak egyfajta panel a tetőn ugyanúgy mint a falak esetében egyszerűsíti a tervezési folyamatot valamint az anyagbeszerzést.

 

ISOCOP-5 1000


Nagyon sokoldalú tetőpanel, kiváló esztétikai minőséggel. Az elérhető lehetőségek széles skálája jelenti az egyénre szabott termék választhatóságát mely meg fog felelni a vásárló tényleges igényeinek.

 

ISOFIRE ROOF 1000   

A panel nyeregtetős alkalmazásra lett tervezve. Tulajdonságait az ásványi rost mag adja, amely biztosítja az éghetetlenséget, emellett kiváló hőszigetelő. A tűzvédelmi alkalmazások továbbfejlesztése iránti növekvő kereslet kielégítésére lett megalkotva a jó mechanikai karaktereket is fenntartva.

 

ISOFIRE ROOF – FONO

A FONO panelválaszték a továbbfejlesztett hangszigetelési alkalmazások iránti növekvő érdeklődés kielégítésére lett megalkotva, és mindamellett még mindig gondoskodva a termék éghetetlenségéről. Az ISOFIRE ROOF FONO panelek nyeregtetős használatra készültek.

 

 

Letölthető katalógusok:

 

Kérjen árajánlatot!