KOM-ÉP FORGÁCS KFT.

kom-epkft@kom-epkft.hu            +36 (30) 990 3814

Az építőipari (generál) kivitelezéseket egyre többször színesíti egyedi tervezésű családi ház kivitelezése. A megrendelői körünkből előfordult olyan eset, hogy egy korábbi sikeres együttműködést, egy új családi ház generál kivitelezése követett. Ezekben az esetekben a velünk szemben megnyilvánuló bizalom jeleként értékeltük, hogy ismét hozzánk fordultak a tisztelt megrendelők.

     

Más esetben cégünk jó híre hozott megrendelőt, olyan szándékkal, hogy családi ház kivitelezését szívesen bízná ránk, mivel barátjuk, ismerősük, rokonuk jó szívvel ajánlott minket. A családi ház kivitelezése abból a szempontból bonyolultabb minden más esetnél, hogy a kivitelezőnek meg kell ismerni az építtetőt, és segítségére kell lenni abban, hogy az iparág nyújtotta „kínálati dzsungelben” el tudjon igazodni. Segíteni kell anyagok, színek, formák kiválasztásánál, rendelkezésre kell állni, olyan időpontokban, ami a beruházónak is alkalmas és néha elég bátornak kell lenni ahhoz, hogy lebeszéljük valami olyanról, amit kis időn belül Ő maga is megbánna, vagy kárára lenne otthonának.
Nehéz és szép kihívás „meleg otthont” létrehozni pár tervlapra támaszkodva, de hitünk szerint kevés szebb pillanat létezik, mint amikor egy család birtokba veszi hőn áhított saját családi házát.

 

Kérjen árajánlatot!