KOM-ÉP FORGÁCS KFT.

kom-epkft@kom-epkft.hu            +36 (30) 990 3814

A víz tartósan egyetlen épületszerkezettel sem érintkezhet. Ezért rendkívül nagy szerepe van az építkezéseknél a vízszigeteléseknek.

Egy épület megépítésénél több évtizedre tervezünk általában, melynek következtében feltétlenül fontos, és elengedhetetlen a kellő szakszerűséggel kiválasztott és beépített vízszigetelések készítése. A MAPEI cégcsoport által gyártott POLYGLASS szigetelő lemezek szinte minden feladat ellátására valós alternatívát nyújtanak. Az alépítményi szigetelő lemezektől kezdve, a különböző kellősítőkön át, egészen a PVC alapú tetőszigetelő anyagok széles skálájából választhatunk.

Az alépítmények közkedvelt lemeze a POLYFOND KIT. Kellősítőnek az IDROPRIMER-t , valamint a POLYPRIMER-t szeretik használni a kivitelezők. Lábazatok és szerelőbetonok talajnedvesség elleni szigetelő lemeze a TREND HS és TREND VS lemezek,  hagyományos lángolvasztásos technológiával készítve, de aki inkább már az újszerű lemezeket keresi, melyek lángnélküli beépítést tesznek lehetővé, azok a POLYGLASS ADESO termékei közül választhatnak.

A POLYGLASS REOXTHENE technológiás lemezei az alacsonyabb tömegű rétegrend kialakítását teszik lehetővé.

A POLYGLASS PVC lemezeivel akár már medencék végleges burkolatát is kivitelezhetjük, ezen túlmenően főként az épületek tetőszigeteléseinél alkalmazzuk.

Ne feledjük, hogy a vízszigetelés nagy szakértelmet és precizitást igényel, ezért mindig szakemberrel végeztessük.